Sandaalit iskunvaimennuksella (mustat)

Varastossa.
29.95 EUR

23.96 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Alennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Pehmeäpohjaiset sandaalit iskunvaimennuksella

Ihastuttavan pehmeät ja iskuja vaimentavat sandaalit, joiden ansiosta tunnet käveleväsi ikään kuin pilven päällä. Näissä ergonomisesti muotoilluissa kevyissä sandaaleissa on erittäin paksut pohjat antamassa tavanomaista parempaa tukea ja iskunvaimennusta. 

Täydellinen valinta, jos kärsit jalkakivuista ja jalkojen väsymisestä, tai jos haluat vain kävellä pehmeästi ja mukavasti pitkän kengissä tai sandaaleissa vietetyn päivän päätteeksi.


Pehmeät ja iskuja vaimentavat sandaalit

Erinomaisen ihastuttavaa mukavuutta

Vähentävät jalkakipuja ja jalkojen väsymistä

Mukavat ja kevyet

Vedenkestävät ja pestävät


Pehmeät ja ihanat sandaalit

Näistä sandaaleista tulee jalkojesi parhaat ystävät jo muutaman tunnin käytön jälkeen. Tulet tuntemaan tukevan tunteen ja saat lievitystä aristaville ja väsyneille jaloille siten, ettet enää halua käyttää muita kenkiä. Täydelliset käytettäviksi koko päivän ajan sekä sisällä että ulkona, niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa.

Kevyet sandaalit pehmeällä iskunvaimennuksella

Sandaalit on valmistettu EVA-vaahtomuovista, joka muotoutuu jalkojesi mukaan tarjoten täydellisen istuvuuden sekä parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen jaloillesi jalat sisäänsä sulkevalla tunnulla. Sandaalit ovat tyylikkäät ja ne sopivat yhtä hyvin niin sisätohveleiksi kuin ulkokäyttöön. Sandaaleissa on liukumattomat pohjat, joten niitä voi käyttää sekä kosteilla että kuivilla alustoilla. 

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
22,5 senttimetriä
Koko 38-39
23 senttimetriä
Koko 40-41
24 senttimetriä
Koko 42-43
25,5 senttimetriä
Koko 44-45
26,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 791

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.