Hierontatohvelit vaaleanpunainen (vyöhyketerapia)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Pehmeät tohvelit vyöhyketerapiaan

Joustavat ja pehmeät tohvelit, jotka hierovat miellyttävästi joka askeleella. Tohveleiden mukavassa sisäpohjassa on useita hierontapisteitä, jotka antavat jaloillesi ihanan hieronnan varpaidesi, jalkapohjasi ja kantapääsi alueille.


Hierontaa jaloillesi

Edistää verenkiertoa

Sopii sisä- ja ulkotiloihin

Vedenkestävät ja helpot puhdistaa

Korkea laatu


Stimuloi jalkapohjia ja vähentää kipua

Mikäli kärsit kipuilevista jaloista, voivat nämä tohvelit auttaa vähentämään kipua edistämällä jalkojen verenkiertoa. Tohvelit voivat myös vähentää kipua ja lihasväsymystä lisäämällä verenkiertoa.

Tohvelit ovat pehmeät ja joustavat sekä antavat jaloillesi erinomaisen tuen. Niiden pehmeä pohja antaa myös ihanan jouston askeleeseen. Tohvelit on valmistettu myrkyttömästä PVC-materiaalista, joka on pestävissä ja kestää hyvin.

Hierovat jalkojasi

Nämä upean pehmeät ja mukavat tohvelit hierovat jalkojasi ja vähentävät jalkojen turvotusta. Hierontatohvelit auttavat sinua ehkäisemään selän, lantion, polvien ja jalkojen alueiden kipua edistämällä jalkojen verenkiertoa. Tohveleita voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
22,6 senttimetriä
Koko 38-39
23,3 senttimetriä
Koko 40-41
24,5 senttimetriä
Artikkelinumero: TO-023

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.