Kantatohvelit (vaaleansininen)

Varastossa.

34.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Iskunvaimentavat kantatohvelit (vaaleansininen)

Ihanan pehmeät tohvelit, jotka jalassasi tunnet käveleväsi pilvien päällä joka askeleella. Nämä pehmeät ja upeat tohvelit sopivat käytettäväksi silloin, kun haluat todella hyvän iskunvaimennuksen kantapäillesi. 

Nämä ovat täydelliset kesätohvelit, jos kärsit luupiikistä, mutta haluat kuitenkin käyttää hyvin istuvia tohveleita. Tohvelit ovat vedenkestävät ja niitä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa.


Erityisen hyvä iskunvaimennus kantapäille

Todella pehmeät ja ihanat

Ergonomiset ja kevyet

Kestävät vettä ja helpot pestä

Nopea toimitus


Pehmeää mukavuutta kantapäiden alle

Tohveleissa on pehmeä tyyny kantapään alla, joka vaikuttaa todella vaimentavasti kantapäille. Nämä ergonomisesti muotoillut, kevyet tohvelit on varustettu myös lisätutella jalkaholville ja kantapäälle.  

Superpehmeät ja kesäiset, kevyet tohvelit jalkaholvin ja kantapään tuella sinulle, jolla on luupiikki ja korkeat jalkaholvit. Sopivat erinomaisesti niin sisätohveleiksi kuin sandaaleiksi tai miksi vaikkapa uimatohveleiksi!


HUOM: Valitse yhtä numeroa tavallisesti käyttämääsi suurempi koko – nämä sisätohvelit ovat kooltaan pienet.


KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 34-35
22 senttimetriä
Koko 36-37
22,5 senttimetriä
Koko 38-39
24 senttimetriä
Artikkelinumero: 837

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.