Pehmeät sandaalit (vaaleanpunaiset)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Pehmeät, iskuja vaimentavat sandaalit

Näissä sandaaleissa saat tunteen ikään kuin pilven päällä kävelemisestä! Jalkasi tulevat rakastamaan niiden pehmeyttä ja iskunvaimennusta ensimmäisestä sekunnista lähtien. Näissä sandaaleissa on erittäin paksut pohjat, jotka tarjoavat jaloillesi tavanomaista paremman iskunvaimennuksen ja pehmeämmän askelluksen

Täydellinen valinta, jos sinulla on taipumusta jalkakipuihin ja jalkojen väsymiseen, tai jos haluat vain kävellä pehmeästi ja mukavasti pitkien tavallisissa kengissä tai sandaaleissa vietettyjen päivien jälkeen.


Iskuja vaimentavat sandaalit

Fantastista mukavuutta

Vähentävät jalkkipuja ja jalkojen väsymistä

Mukavat ja kevyet

Vedenkestävät ja pestävät


Sandaalit fantastisella iskunvaimennuksella

Näistä sandaaleista tulee jalkojesi parhaat ystävät jo muutaman tunnin käytön jälkeen. Tulet tuntemaan tukevan tunteen ja saat lievitystä aristaville ja väsyneille jaloille siten, ettet enää halua käyttää muita kenkiä. Täydelliset käytettäviksi koko päivän ajan sekä sisällä että ulkona, niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa.

Pehmeät ja ihanat, kevyet sandaalit

Sandaalit on valmistettu EVA-vaahtomuovista, joka muotoutuu jalkojesi mukaan tarjoten täydellisen istuvuuden sekä parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen jaloillesi jalat sisäänsä sulkevalla tunnulla. Sandaalit ovat tyylikkäät ja ne sopivat yhtä hyvin niin sisätohveleiksi kuin ulkokäyttöön. Sandaaleissa on liukumattomat pohjat, joten niitä voi käyttää sekä kosteilla että kuivilla alustoilla.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
22 senttimetriä
Koko 38-39
23 senttimetriä
Koko 40-41
23,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 793

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.