Iskunvaimentavat tossut (lila)

Varastossa.

31.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Iskunvaimentavat tossut (lila)

Ihanan pehmeät tossut, jotka saavat sinut kävelemään kuin pilvillä jokaisella askeleella. Nämä pehmeät ja mukavat tossut sopivat sinulle, joka haluat erinomaisen iskunvaimennuksen kantapäillesi. 

Nämä ovat täydelliset kesätossut sinulle, jolla on ongelmia kantapäässäsi, mutta haluat silti käyttää ergonomisia sisätossuja. Tossut ovat vedenkestäviä ja niitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona.


Lisäiskunvaimennus kantapäille

Erittäin pehmeät ja mukavat

Ergonomiset ja kevyet

Kestävät vettä ja helppo pestä

Toimitus 1-2 päivää


Pehmeät ja ihana mukavuus kantapäissä

Tossuissa on pehmeä tyyny kantapään alla, joka tarjoaa mukavan iskunvaimentavan vaikutuksen kantapäille. Nämä ergonomisesti muotoillut kevyttossut on varustettu ylimääräisellä tuella jalkaholville ja kantapäälle.  

Superpehmeät ja kesäiset kevyttossut, joissa on tuki jalkaholville ja kantapäälle sinulle, jolla on kantapään ongelmia ja korkea jalkaholvi. Ne toimivat yhtä hyvin sisätossuina, sandaaleina tai vaikkapa rantatossuina!


HUOM: Valitse mieluummin yhtä kokoa suurempi koko - nämä sisätossut ovat suhteellisen pienikokoisia.


KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
23 senttimetriä
Koko 38-39
23,5 senttimetriä
Koko 40-41
24,5 senttimetriä
Artikkelinumero: TO-019

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.