Hierovat sandaalit (violetit)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Jalkahieronnan tarjoavat sandaalit (violetit)

Vähennä painetta jalkojesi alla, saa rentoutusta ja paranna jalkojesi verenkiertoa. Nämä joustavat sandaalit tarjoavat miellyttävän jalkahieronnan jokaisella ottamallasi askeleella. Näiden mukavien sandaalien pohjissa on useita hierovia pisteitä, jotka tarjoavat jalkahieronnan varpaidesi, jalkaholviesi ja kantapäidesi ympärille. 


Tarjoavat ihanan jalkahieronnan

Parantavat jalkojen verenkiertoa

Lievittävät turvotusta ja jalkakipuja

Sopivat sisä- ja ulkotiloihin

Vedenkestävät ja pestävät


Suositut sandaalit, jotka vähentävät jalkakipuja

Nämä sandaalit voivat auttaa sinua pääsemään eroon jalkakivuista jalkojesi verenkiertoa parantamalla, minkä lisäksi ne tarjoavat fantastisen stimuloinnin jalkapohjille. Hierovilla pisteillä varustetut sandaalit voivat myös lievittää jalkojen kipua ja lihasten väsymistä samalla, kun niillä on kyky edistää verenkiertoa.

Sandaalit ovat erittäin pehmeät ja joustavat, ja ne tarjoavat jaloillesi erittäin hyvän tuen. Niiden pehmeät pohjat tarjoavat lisäksi ihastuttavan ponnahduksen askeliin. Sandaalit on valmistettu myrkyttömästä PVC-materiaalista, joka on pestävissä ja hyvin hengittävää. Sandaalit ovat 100 % vegaaniset.

Tarjoavat hierontaa jaloillesi

Nämä uskomattoman pehmeät ja ihanat sandaalit tarjoavat jalkahieronnan ja vähentävät jalkojen ja säärten turvotusta. Hierovat sandaalit auttavat ehkäisemään kipua selässä, lonkissa, polvissa ja jaloissa parantamalla jalkojesi ja säärtesi verenkiertoa. Sandaalit sopivat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
23,2 senttimetriä
Koko 38-39
24,4 senttimetriä
Koko 40-41
25,2 senttimetriä
Artikkelinumero: 790

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.