Puolipohjalliset pronaatioon

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pronaatiota ehkäisevät puolipohjalliset

Höyhenenkevyet puolipohjalliset, jotka hillitsevät pronaatiota nilkoissa. Lisäksi tässä pohjallisessa on myös mukava pitkittäinen tyyny, joka tukee plantar fascia -jännettä ja metatarsaalin holvia. Pohjallisten kantaosat on syvään koverretut, mikä tarjoaa kantapäille iskunvaimennusta ja mukavuutta. 


Nilkan pronaation ehkäisyyn

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Mukavuutta tarjoavat koverretut kantaosat 

Korkealaatuiset


Vähennä pronaatiota nilkassa

Suurella osalla väestöstä on kevyesti pronatoiva askellus, mikä tarkoittaa, että suurin osa kehon painosta asettuu käveltäessä jalkojen sisäpuolelle. Pitkäkestoinen pronaatio voi aiheuttaa jalkaan virheasennon, mikä puolestaan voi johtaa kipuun sekä polvissa että kantapäissä. Pronaatiota ehkäisevät pohjalliset auttavat jalkoja absorboimaan iskuja ja ne tarjoavat jaloille miellyttävän ja hellävaraisen iskunvaimennuksen.

Pronaatio tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jalassa on madaltunut pitkittäinen jalkaholvi ja että jalan sisäpuolelle asettuu huomattavasti painoa käveltäessä.


Artikkelinumero: 406

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.