Pohjallispaketti pronaatioon (4 paria)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Normaalihinta 62,65 €. Säästä 22,70 €.

Neljä pronaatiota vähentävää tuotetta

Nämä neljä erilaista tuotetta helpottavat pronaatiotasi tehokkaalla ja mukavalla tavalla. Paketti sisältää neljä erilaista pronaatiota ehkäisevää pohjallisparia, jotka sopivat käyttöön sekä sisä- että ulkotiloissa, joko kenkien kanssa tai ilman.  


Neljä paria pronaatiota ehkäiseviä pohjallisia

Vähentävät askelluksen pronaatiota

Tukevat jalkaholveja


Jalkaholvin tuet (2 kpl)

Mustat sukat sisäänommelluilla geelityynyillä tarjoavat tukea ja vakautta jalkaholveille. Jalkaholvin tuet lievittävät jalkojesi kuormitusta keventäen jalkaholveihin kohdistuvaa painetta. Nämä jalkaholvin tuet on helppo vetää jalkoihin sukkien tavoin ja niitä voidaan käyttää joko kenkien kanssa tai ilman.

Puolipohjalliset pronaatiotuella (2 kpl)

Ortopediset puolipohjalliset jalkaholvin tuella lievittävät jalkaholvien ja kantapäiden kuormitusta. Pohjalliset sopivat erinomaisesti pronaatioon, ja ne antavat jalkaholveille pehmeämpää tukea. Puolipohjallisissa on vaimentava kumipinnoite koko pohjan alueella.

Pronaatiotuet geelillä (2 kpl)

Nämä jalkaholvin pohjalliset on valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä geelistä. Ne tarjoavat tukea jalkaholveille seistessä, kävellessä tai muissa päivittäisissä aktiviteeteissa. Näitä käteviä jalkaholvin tukia käyttämällä voit välttyä kivuliailta jaloilta.

Pohjalliset pronaatiotuella (2 kpl)

Vakaat pohjalliset, jotak vähentävät pronaatiota. Pohjallisissa on taipuisa korotus jalkaholvien kohdalla, mikä tarjoaa vakautta ja tukea jalkaholvien alle. Nämä pohjalliset ovat korkealaatuiset ja sopivat käytettäviksi niin vapaa-ajan jalkineissa kuin työkengissäkin.

Artikkelinumero: 502

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.