Jalkaholvin tuki pronaatio (x4)

Varastossa.

34.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkaholvin tuki neljällä vaihdettavalla tukilaatalla

Mikäli kärsit pronaatiosta, nämä pohjalliset antavat sinulle mahdollisuuden vähentää siitä aiheutuvia haittoja. Jopa 70 %:lla ihmisistä on pronatoiva askel kävellessään, seistessään tai juostessaan.

 Käyttämällä näitä jalkaholvin tukia edistät jalan oikenalaista maahan laskemista ja vähennät kipua jalkapohjissa, polvissa ja lonkissa. Pakettiin sisältyy neljä vaihdettavaa tukilaattaa.


Jalkaholvin tukien myyntimenestys

Neljä vaihdettavaa tukilaattaa

Ehkäisee nilkan pronaatiota

Mukailevat ja mukavat

Korkea laatu


Pronaatiota ehkäisevät jalkaholvin tuet

Nämä jalkaholvin tuet auttavat sinua saamaan täydellisen asennon jalan maahan laskemisessa jokaisella askeleella. Kaarimuotoinen ja jalkaa mukaileva pohjallinen antaa jaloille pehmeän tuen. Samalla pohjallisen kantapään kuppimainen muotoilu takaa parhaan mahdollisen istuvuuden.

Käyttämällä näitä jalkaholvin tukia pronaatiota vastaan vähennät riskiäsi jalkapohjien kipuiluun.

Neljä vaihdettavaa tukilaattaa pronaatiota vastaan

Tilatessasi nämä fiksut jalkaholvin tuet saat mahdollisuuden käyttää neljää erilaista tukilaattaa samoissa tuissa. Voit nimittäin helposti vaihtaa tuen yläosan riippuen siitä minkälaista tukea kaipaat. Voit valita matalan, keskikokoisen tai korkean jalkaholvin tuen. Voit myös valita tukilaatan jossa on hierova vaikutus.

Hyvä pito kengissä

Pohjalliset pysyvät täydellisesti kengissäsi, ilman että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että ne liukuisivat paikoiltaan. Pohjallisten mukana tulee 16 itsestään kiinnittyvää ja uritettua tassua, jotka asennat pohjallisten alapuolelle.

Artikkelinumero: HFI-013

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.