Lasten pohjalliset

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sinisen ja punaisen väriset kengän pohjalliset

Kevyet kengän pohjalliset, jotka sopivat erityisesti lapsille. Pohjalliset vaimentavat iskuja ja antava jaloille luonnollisen asennon. Pohjalliset sopivat täydellisesti iloisille, paljon liikkuville lapsille.


Kengän pohjalliset lapsille

Vaimentavat iskuja

Sopivat useimman tyyppisiin kenkiin

Kokomalli taustapuolella

Antaa jalalle luonnollisen asennon


Tukea ja mukavuutta lapsille

Pohjalliset on suunniteltu tukemaan ja tuomaan mukavuutta pienille jaloille. Ne vaimentavat jalkoja joka askeleella ja antavt niille luonnollisen asennon vähentääkseen mahdollisia kipua tai epämukavuuden tunnetta. Kengän pohjallisia voidaan käytätä myös kengän täyttämiseen silloin, kun se tuntuu hieman liian suurelta tai litteältä. Pohjalliset ovat saatavana eri kokovaihtoehtoina ja ne ovat leikattavat, joten voit mukauttaa ne sopimaan lapsen todelliseen kengän kokoon.

Auttaa jalkaa saamaan luonnollisen asennon

Kengän pohjallisia voidaan käyttää useimman tyyppisissä kengissä. Käyttämällä näitä pohjallisia jalat päätyvät luonnolliseen asentoon joka askeleella, saaden vaimentavaa mukavuutta. Täydelliset iloisille, paljon liikkuville lapsille!


Artikkelinumero: SI-071

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.