Lisäpituutta tarjoavat kantapään pohjalliset (4 cm)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Lisäpituutta tarjoavat kantapään pohjalliset (4 cm)

Kantapään pohjalliset, joiden avulla kasvatat pituuttasi neljä senttimetriä ilman, että kukaan huomaa sinun käyttävän pohjallisia. Kantapään pohjalliset ovat korkealaatuiset ja ne sopivat kaikenlaisiin kenkiin.


Tarjoavat neljä senttimetriä lisäpituutta

Pohjalliset eivät näy kengistä

Painoltaan erittäin kevyet

Sopivat miehille ja naisille


Saa neljä senttimetriä lisäpituutta

Nämä mukavat pohjalliset tarjoavat sinulle neljä senttimetriä lisäpituutta. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin ja kukaan ei huomaa sinun käyttävän niitä. Miellyttävät pohjalliset tarjoavat tukea jalkaholveille ja vaimennusta kantapäille. Nämä kantapään pohjalliset eivät käytännössä paina juuri mitään ja niiden istuvuus sopii kuin valettu jalkoihisi. Unohdat pian edes käyttäväsi näitä pohjallisia – vaikkakin pituutesi kasvaa niillä jopa neljä senttimetriä.


Sopii miehille ja naisille – one size

Artikkelinumero: SI-004

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.