Siniset pohjalliset urheiluun

Varastossa.

18.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset urheiluun

Vakaat pohjalliset, jotka sopivat hyvin palloilulajeihin, mailapeleihin tai urheilulajeihin, jotka sisältävät paljon nopeita käännöksiä. Pohjalliset lievittävät jalkojen ja nilkkojen kuormitusta nopeissa pysähdys- ja kiertoliikkeissä ja niissä on tukevat ytimet, jotka lievittävät jalkaholviin kohdistuvaa kuormitusta ja edistävät jalkojen luonnollista liikettä. 


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Lievittävät nilkkojen kuormitusta

Iskunvaimennus kantaosissa


Pohjallisten ominaisuudet

Ihoystävälliset, pehmeät pohjalliset on valmistettu polyuretaanista, joka tekee pohjallisista erittäin ohuet vaikuttavalla iskunvaimennuskyvyllä. Pohjalliset tarjoavat vakautta jalkojen takaosille ja nilkoille sekä stimuloivat jalkalihaksia ja parantavat motoriikkaa. Päällinen on valmistettu antibakteerisesta, hajuja ehkäisevästä materiaalista.


Pakkaus sisältää parin (kaksi kpl) pohjallisia. Leikkaa pohjalliset itsellesi sopivan kokoisiksi pohjallisten alapuolelta löytyvien leikkausmallien avulla.

KokoMinmax
34–3723 cm25,5 cm
38–4124 cm26,5 cm
42–4527 cm28,5 cm


* Kaikki pohjallisemme ovat leikattavissa. Saat pohjallisista sopivan kokoiset leikkaamalla ne tavallisilla saksilla yllä olevan koko-oppaan mukaisesti.

Artikkelinumero: 258

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.