Pohjalliset (kylmille jaloille)

17.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset kylmille jaloille (2 kpl)

Kaksi jalkojasi ihastuttavalla tavalla lämmittävää pohjallista. Kylmille jaloille suunnitellut pohjalliset sopivat erityisen hyvin käytettäviksi kylminä syys- ja talvipäivinä. Nämä pohjalliset pitävät kylmän loitolla kaikenlaisista jalkineista, niin vapaa-ajan kengistä kuin työkengistäkin.


Kaksi lämmintä pohjallista

Pehmeät ja ihanat

Pitävät jalat lämpiminä 

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin


Pohjalliset kylmille jaloille syys- ja talvikauteen

Nämä lämpimät ja erittäin ihanat kylmille jaloille suunnitellut pohjalliset pitävät jalat miellyttävän lämpiminä kylminä syys- ja talvipäivinä. Villapohjalliset toimivat kenkiä eristävästi ja suojaavat jalkojasi kylmettymiseltä ja kylmältä säältä. Pohjalliset on mukautettu talvikäyttöön sopiviksi ja ne sopivat kaikenlaisiin jalkineisiin, aina tennareista talvikenkiin.

Artikkelinumero: SI-066

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.