Puolipohjalliset 3 cm

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset, jotka tarjoavat 3 cm lisäpituutta

Mukavat pohjalliset, jotka tarjoavat sinulle kolme senttimetriä lisäpituutta. Pohjalliset sopivat kaikkiin kenkätyyppeihin ilman, että kukaan huomaa sinun käyttävän niitä. Pohjalliset ovat pehmeät, miellyttävät ja mukavat. Pohjalliset eivät käytännössä katsoen paina mitään ja ne istuvat kuin valettuina jalkoihisi. 


Pidentävät pohjalliset

Tarjoavat kolme senttimetriä lisäpituutta

Huomaamattomat käytössä

Erittäin kevyet


Lisäpituutta tarjoavat pohjalliset

Käyttämällä näitä pohjallisia kengissäsi saat kolme senttimetriä lisäpituutta ilman, että kukaan huomaa sinun käyttävän niitä. Unohdat pian edes käyttäväsi pohjallisia – huomaat sen ainoastaan saamastasi noin kolmen senttimetrin lisäpituudesta. 

Korkealaatuiset pohjalliset

Nämä pohjalliset ovat korkealaatuiset. Ne on valmistettu kovamuovista ja niissä on pehmeä ja taipuisa tekstiilipäällinen, joka tarjoaa jaloillesi parhaan mahdollisen mukavuuden.

Artikkelinumero: HI-017

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.