Kantapään pohjalliset (2 kpl)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Luupiikkiä ehkäisevät pohjalliset

Pehmeät ja mukavat pohjalliset sinulle, joka kärsit kantapääkivuista. Pohjalliset sopivat ihanteellisesti esimerkiksi luupiikkiin. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin tennareista urheilukenkiin, saappaisiin tai työkenkiin. Pohjalliset lievittävät kantapäihin kohdistuvaa kuormitusta ja niissä on pehmeä, miellyttävä pinta hyvällä iskunvaimennuskyvyllä. 


Pehmeää vaimennusta kantapäille

Vähentävät kipua luupiikin yhteydessä

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Kaikille miehille ja naisille


Hellävaraiset kantapään pohjalliset kaikille jaloille

Hellävaraiset pohjalliset, jotka tarjoavat kantapäille pehmeää ja ihanaa mukavuutta. Kantapään pohjalliset tarjoavat optimaalisen iskunvaimennuksen koko kantapäille. Lisäksi pohjallisissa on erittäin syvään koverretut kantaosat, joita kutsutaan kantakupeiksi. Nämä kantakupit tarjioavat tukea myös kantapäiden sivuille. Pohjallisissa on silikonigeeliä kahdella eri tiheydellä. Juuri kantaluun alle asettuu pehmeä keskiosa, joka ehkäisee luupiikin muodostumista ja lievittää sekä luupiikki- että kantapääkipuja. 


Katso kaikki luupiikkiin kehitetyt kantapään pohjalliset


Mitata:

Pieni
Korkeus: 1 cm
Leveys: 6 cm
Pituus: 10,5 cm

Suuri
Korkeus: 1 cm
Leveys: 6,5 cm
Pituus: 11 cm

Artikkelinumero: 064005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.