Lämmitettävät pohjalliset (USB)

199.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Lämmitettävät pohjalliset USB-liitännällä

Nämä erinomaiset pohjalliset tarjoavat lämpöä helposti paleltuville jaloille kylminä talvipäivinä. Yhdistä pohjalliset powerbankiisi USB:n kautta ja tarjoat jaloillesi miellyttävää lämpöä koko päiväksi.


Lämmitettävät pohjalliset USB-liitännällä

Lämmön tarjoamiseen jaloille 

Yhdistetään powerbankiin


Akulla lämpenevät pohjalliset

Powerbankiin yhdistettynä nämä pohjalliset muodostavat lämpöä jaloillesi kylminä talvipäivinä. Pohjalliset yhdistetään powerbankiin mukana toimitettavilla johdoilla. Johdot kytketään powerbankiin, joka kulkee kätevästi mukana taskussa. Vetämällä johdot ylös kengistä taskuun housunlahkeiden sisäpuolelta (pitkien alushousujen ja housujen välistä) voit myös helposti katkaista kytkennän johtojen ja pohjallisten välillä.

Pohjalliset lämmittävät jalkojasi ja kenkiäsi powerbankisi akun avulla. Tämän ansiosta vältyt palelemasta, jopa kylmimpinä talvipäivinä. Miten nerokasta!

Pidä jalat kuivina ja lämpiminä talvella

Pohjalliset pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina jopa kaikkein kylmimpinä ja kosteimpina talvipäivinä. Lämpö lisää jalkojen verenkiertoa ja saa koko kehon tuntumaan miellyttävän lämpimältä. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin, talvikengistä sneakereihin. Näistä pohjallisista tulee nopeasti suosikkisi.


Näin käytät USB-liitännällä varustettuja pohjallisia 


1. Vedä johdot ylös housunlahkeidesi alta
2. Kytke johdot pohjallisiin
3. Aseta pohjalliset kenkiisi
4. Pue kengät jalkoihisi
5. Yhdistä USB-johto Powerbankiin
6. Aseta Powerbank taskuusi

Artikkelinumero: 672

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.