Lämmitettävät USB-pohjalliset

Varastossa.

24.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Lämmitettävät pohjalliset USB-liitännällä (akkukäyttöiset)

Nämä ihastuttavan lämpimät pohjalliset tarjoavat lämpöä paleleville jaloille kylminä syys- ja talvipäivinä. Pohjalliset yhdistetään powerbankiin USB-liitännän kautta, minkä ansiosta ne tarjoavat lämpöä paleleville jaloille koko päiväksi. 


Lämmitettävät pohjalliset USB-liitännällä

Tarjoavat lämpöä jaloillesi 

Yhdistetään powerbankiin

Leikataan saksilla omiin kenkiin sopiviksi 


Akulla lämmitettävät pohjalliset 

Powerbankiin yhdistettynä nämä pohjalliset muodostavat lämpöä jaloillesi. Pohjalliset yhdistetään taskussa pidettävään powerbankiin mukana toimitettavilla johdoilla. Vetämällä johdot ylös kengistä taskuun housunlahkeiden sisäpuolelta (pitkien alushousujen ja housujen välistä) voit myös helposti katkaista kytkennän johtojen ja pohjallisten välillä.

Pohjalliset pysyvät lämpiminä ja mukavina powerbankisi akun avulla. Näitä pohjallisia käyttämällä vältyt palelemasta, jopa kaikkein kylmimpinä talvipäivinä.

Pidä jalat kuivina ja lämpiminä talvella 

Pohjalliset pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina jopa kaikkein kylmimpinä ja kosteimpina talvipäivinä. Lämpö lisää jalkojen verenkiertoa ja saa koko kehon tuntumaan miellyttävän lämpimältä. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin, talvikengistä sneakereihin. Näistä pohjallisista tulee nopeasti suosikkisi.


Näin käytät USB-liitännällä varustettuja pohjallisia 

1. Vedä johdot ylös housunlahkeidesi alta
2. Kytke johdot pohjallisiin
3. Aseta pohjalliset kenkiisi
4. Pue kengät jalkoihisi
5. Yhdistä USB-johto Powerbankiin
6. Aseta Powerbank taskuusi

Artikkelinumero: 681

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.