Villapohjalliset kylmille jaloille

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Villapohjalliset kylmille jaloille (2 kpl)

Kun kengissäsi on ihastuttavat kylmille jaloille suunnitellut villapohjalliset, vältyt jalkojen palelemiselta kylminä syys- ja talvipäivinä. Nämä pehmeät villapohjalliset lämmittävät ja ne on valmistettu aidosta villasta. Pohjallisten pohjassa on alumiinikerros, joka pitää kylmyyden loitolla. 


Lämmittävät villapohjalliset

Kylmille jaloille

Alumiinipohjat

One-size – yksi koko sopii kaikille

Korkealaatuiset


Pohjalliset kylmille jaloille

Nämä pohjalliset on erityisesti kehitetty kylmistä jaloista kärsiville. Laittamalla nämä pohjalliset kenkiisi saat niihin lisäkerroksen, joka suojaa jalkojasi kengänpohjan kautta tulevalta kylmyydeltä. Nämä lämmittävät pohjalliset auttavat jalkoja pysymään lämpiminä jopa kylmimpinä syys- ja talvipäivinä. Välty jalkojen kylmettymiseltä helposti hankkimalla nämä pohjalliset.

Lämpöpohjalliset kylmiin talvipäiviin

Kun jalat ovat kylmät, myös niiden verenkierto huononee, minkä vuoksi muunkin kehon on vaikea pysyä lämpimänä. Voit suojautua kylmyydeltä käyttämällä talvikengissäsi lämpimiä ja ihania villapohjallisia. Niiden ansiosta varpaasi eivät tulee enää epämiellyttävän jäykiksi ja paleltuneiksi. Sen sijaan että paleltuisit, voit huoletta nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

Pohjalliset aidosta villasta

Villapohjallisemme pitävät jalkaasi miellyttävän lämpiminä. Villapohjalliset lämmittävät silloin, kun ulkona on kylmä ilma. Pohjallisissa käytetty aito villa on yksi luonnon lämpöä eristävimmistä, pehmeimmistä ja ihanimmista kuiduista. Lisäksi pohjalliset on vahvistettu vaahtomuovilla ja alumiinikerroksella, minkä ansiosta kylmyys pysyy taatusti loitolla kengistä, sillä se ei pääse tunkeutumaan pohjallisten läpi. 

Artikkelinumero: SI-020

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.