Jalkaterän etuosan pelotit

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaterän etuosan pelotit

Pelotteja käytetään vähentämään painetta ja lievittämään kuormitusta jalkaterien etuosien alapuolella. Mikäli tunnet väsymystä päkiöidesi etuosissa ja/tai kirveltävää tunnetta, pelotit lievittävät kuormitusta erittäin hyvin.


Jalkaterän etuosan pelotit (2 kpl)

Vähentävät kipuja jalkaterien etuosissa

Itsekiinnittyvät

Päkiöitä tukevat


Tästä syystä pelotteja kannattaa käyttää

Jalkaterän etuosan pelotti on pohjallinen, joka asetetaan kenkään jalkaterän etuosan alle lievittämään tai hoitamaan jalkaterän etuosan kipua tehokkaalla tavalla. Pelotteja käyttäessäsi on tärkeää, että ne asetetaan kenkiin oikeisiin kohtiin, jotta ne voivat tarjota jalkojen kuormitukselle parhaan mahdollisen lievityksen.

Tämän tyyppisen pohjallisen tarkoituksena on se, että pelotti nostattaa ylöspäin jalkaholvin etuosaa, joka on usein madaltunut jalkaterän etuosaan kohdistuvien kuormituskipujen yhteydessä. Pelotin muotoilu on korkeimmillaan jalan keskiosassa, jotta se voi anatomisella tavalla palauttaa jalkaholvin etuosan normaalin asentoon. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FFI-003

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.