Jalkaholvia tukevat pohjalliset

19.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaholvia tukevat pohjalliset (2 kpl)

Pari (2 kpl) mukavia pohjallisia, jotka tukevat jalkaholveja ja lievittävät jalkoihin kohdistuvaa kuormitusta painetta helpottamalla ja jalkojen alle tukea tarjoamalla. Nämä pohjalliset ovat muotoilultaan 3/4-osapohjalliset, tarkoittaen sitä, että varpaasi jäävät pohjallisten ulkopuolelle. Pohjalliset sopivat niin arki- kuin työkenkiin ja niissä on lisätuki jalkaholville sekä hyvä iskunvaimennus kantapään kohdalla.


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Pehmeä vaimennus kantaosissa

Muotoutuvat jalan mukaisiksi

Arki- tai työkenkiin


Pronaatiota lieventävät pohjalliset 

Käyttämällä erittäin hyviä pohjallisia voit vähentää jalkoihisi kohdistuvaa rasitusta. Lievittämällä jalkojesi kuormitusta ja ehkäistessäsi siten ylipronaatiota, askelluksestasi tulee parempi ja vältyt tulevilta vammoilta. Pronaatioon suunniteltu pohjallinen ohjaa jalkaasi normaaliin asentoon, tarjoten suoremman ja luonnollisemman askelluksen.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 507

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.