4D-pohjalliset (pehmeät kuplat)

Varastossa.

22.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Äärimmäisen iskunvaimennetut kengänpohjalliset

Pehmeät ja iskua vaimentavat kengänpohjalliset, joissa on kuplia, jotka tarjoavat jalkoillesi mahtavan mukavuuden koko päivän ajan. Pohjalliset lievittävät jalkojesi rasitusta ja antavat kevyen tunteen kävellessäsi tai seistessäsi pitkään, olitpa sitten vapaa-ajan kengissäsi, treenikengissä tai työjalkineissa töissä.

Nämä kengänpohjalliset on suunniteltu sopimaan useimpiin kenkätyyppeihin ja niitä voi käyttää päivittäin. Lisää nämä pohjalliset kenkiisi ja anna jalkojesi nauttia ansaitsemastaan mukavuudesta.


Pehmeät kengänpohjalliset kuplilla

Äärimmäisen pehmeät ja mukavat

Iskunvaimennus koko jalalle

Sopivat kaikkiin kenkiin

Toimitus 2-4 päivässä


Lievennä kantapääkipua ja jalkojen väsymystä

Oletko kärsinyt kantapääkivusta tai jalkojen väsymyksestä pitkään seisomisen tai kävelyn takia? Upeat pohjallisemme on suunniteltu lievittämään näitä kipuja ja tekemään jaloistasi mukavammat. Iskua vaimentavan teknologian ja pehmeiden kuplien ansiosta nämä pohjalliset auttavat vähentämään jalkojesi rasitusta ja lievittämään kantapäiden painetta. Käytä ortopedisia pohjallisia ja huomaa ero itse.

Koe uusi taso jalkojen mukavuudessa

Pehmeäkuplaiset pohjallisemme tarjoavat täysin uuden tason jalkojen mukavuudessa. Nämä pohjalliset on suunniteltu sopimaan kaikkiin kenkätyyppeihin ja ne antavat tunteen kuin kävelisit pilvissä. Pehmeät kuplat tukevat jalkojasi ja vähentävät kantapään painetta, mikä tarkoittaa, että voit kävellä pidempään tuntematta väsymystä tai kipua. Lisää nämä pohjalliset kenkiisi ja koe mukavampi arki.

Artikkelinumero: SI-061

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.