Jalkaholvin kompressit (2 kpl)

149.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kompressit jalkaholveille (2 kpl)

Fantastiset nailonista valmistetut kompressit jalkaholveille. Jalkaholvin kompresseja käytetään vakauttamaan jalkaholveja ja samanaikaisesti ehkäisemään tai lievittämään jalkojen alle jalkaholveihin kohdistuvaa kipua. Voit katsoa myös muita jalkaholvia tukevia tuotteitamme


Kompressit jalkaholveille

Tarjoavat mukavaa tukea

Erittäin hyvä mukavuus ja istuvuus

Lievittävät kuormitusta ja kipua


Tukea jalkaholveille

Pitkät päivät ahtaissa kengissä kuluttavat varpaita, etenkin jos olet aktiivinen. Pitkäkestoinen seisominen tai käveleminen voi ylikuormittaa jalkojen alla sijaitsevia jänteitä. Näiden jalkaholvin kompressien avulla saat vakaata tukea jaloillesi koko päiväksi. Näitä jalkaholvin tukia käyttämällä voit välttyä kivulta jalkojesi alla.

Valmistettu kulutusta kestävästä nailonista

Jalkaholvin kompressit ovat kulutusta kestävät ja palvelevat pitkään. Kompressit on valmistettu taipuisasta nailonista, minkä ansiosta ne sopivat lähestulkoon kaikenkokoisille jaloille. Kompressit pestään helposti käsin ja niitä voidaan käyttää uudelleen päivästä toiseen.

Artikkelinumero: 621

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.