Kompressiosukat plantaarifaskiitti

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kompressiosukat plantaarifaskiitti (2 kpl)

Plantaarifaskiitti ehkäisevät kompressiosukat sopivat sinulle, joka kärsit luupiikistä, turvonneista jaloista tai kivuista kantapäissä ja jalkaholveissa. Luupiikkiin kehitetyt kompressiosukat parantavat jalkojen verenkiertoa, mikä nopeuttaa paranemisprosessia ja tarjoaa samalla jaloille ja kantapäille miellyttävää tukea.


Kompressiosukat plantaarifaskiitti

Vähentävät kantapääkipuja

Verenkiertoa parantavat

Korkealaatuiset


Sukat luupiikkiin kompressiolla

Luupiikkiin kehitetyissä kompressiosukissa on kuusi eri kompressiovyöhykettä, jotka tukevat jalkoja ja tarjoavat paremman verenkierron luupiikin aiheuttaman kivun lievittämiseksi ja vaivan paranemiseksi nopeammin. Kompressiosukat vaimentavat tulehdusta kantapäässä sekä ehkäisevät vaivan pahenemista.

Nopeampaa parantumista kantapään alle 

Luupiikkiin kehitettyjä kompressiosukkia käyttämällä voit auttaa kehoa nopeuttamaan kantapään alaosan paranemisprosessia. Kompressiosukkia käyttämällä jalkojesi verenkierto paranee, mikä puolestaan johtaa kehon nopeampaan paranemiseen. Lisäksi sukat tarjoavat tukea kantapäille sekä miellyttävän paineen kohti kipeitä kantapäitä. Yksi pakkaus sisältää kaksi sukkaa.

Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 501

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.