Piikkipallo (jalkahierontaan)

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Piikkipallo jalkahierontaan

Ihastuttava hierontapallo, jota käytetään jännitysten hieromiseen pois jalkapohjista. Hierontapalloa voidaan käyttää myös käsien, käsivarsien ja säärien hieromiseen.


Jalkahierontaa jaloille

Jalkapohjien rentouttamiseen

Verenkiertoa lisäävä

Helppokäyttöinen

Korkealaatuinen


Piikkipallo tarjoaa rentouttavan jalkahieronnan

Rullaamalla jalkojasi piikkipallon päällä saat erinomaisen ihanan jalkahieronnan. Palloa voidaan käyttää kaikkialla, kuten esimerkiksi kirjoituspöydän ääressä työskennellessä tai sohvalla TV:tä katsellessa. Jalat hieroessasi tunnet rentouttavan tunteen sekä jalkapohjissasi että koko kehossa.

Hieronta plantaarifaskiitin ja luupiikin yhteydessä

Rullaamalla jalkojasi piikkipallon päällä tarjoat hieronnan suurelle jänteelle, joka kulkee jalkapohjissasi. Pitkät päivät ahtaissa ja matalissa kengissä tuottavat usein kipua jalkoihin. Kipu voi tuntua joko kantapäässä tai itse jänteessä. Pahimmassa tapauksessa jaloissa voi esiintyä plantaarifaskiittia (kutsutaan myös luupiikiksi). Plantaarifaskiitti voi saada aikaan voimakasta kipua. Jalkapohjiasi hieromalla voit vähentää kipua kantapäissä. 

Hiero kipu pois jalkojen alta

Piikkipallon tesktuuri luo jalkapohjien ihoon miellyttävän paineen, tarjoten jaloillesi rentoutuksen. Piikkipallo lievittää jännityksiä ja se voi tuntua mukavalta käyttää esimerkiksi luupiikin tai muun päivittäisen jalkojen alle kohdistuvan kivun yhteydessä. Pitkien ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen jalkahieronta voi tuntua fantastisen rentouttavalta. Hierontapalloa voidaan käyttää kaikkialla riippumatta siitä, istutko toimiston tuolissa vai kotisohvalla TV:n ääressä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FV-027

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.