Paljasjalkakengät Natural (valkoinen)

Varastossa.

54.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Luonnolliset paljasjalkakengät (valkoinen)

Haluatko, että jokainen askeleesi tuntuu luonnolliselta? Paljasjalkakengät vahvistavat jalkojen lihaksia ja jänteitä luontaisesti. Erinomaisen istuvuuden ja leveän pohjan ansiosta kengät tarjoavat paljasjalkatunteen koko päivän ajan.

Kenkien ohut, leveä ja mukautuva sisäpohja antaa tunteen paljasjalkakävelystä. Nämä paljasjalkakengät sopivat sekä koti- että toimistokäyttöön. Ne yhdistävät tyylikkään suunnittelun ja mukavuuden – ja mikä tärkeintä – ne korostavat jalkojen luonnollista liikkumista.


Luonnolliset paljasjalkakengät

Aktivoi jänteitä ja lihaksia

Leveä pohja

Mukautuva istuvuus

100% paljasjalkatunne


Koe luonnollinen paljasjalkatunne joka päivä

Kenkien ohut ja joustava pohja tarjoaa paljasjalkakävelyn tunteen ja antaa jalkojesi liikkua luonnollisesti. Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka viettävät pitkiä päiviä jaloillaan. Paljasjalkakengissä ei ole pehmusteita tai iskunvaimennusta, mikä edistää luonnollista jalan asentoa, vahvistaa jalkojen jänteitä ja lihaksia sekä parantaa myös ryhtiä.

Paljasjalkakengät moderniin elämäntyyliin

Nämä paljasjalkakengät sopivat erinomaisesti arkipäiväiseen käyttöön ja tuovat tyylikkään lisän työvaatekaappiisi. Niiden sileä ja hillitty muotoilu tekee niistä paitsi käytännölliset myös tyylikkäät. Ne on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan jaloillesi mukavuutta ja suojaa työpäivien ja vapaa-ajan aikana. Täydelliset nykyaikaiselle, aktiiviselle henkilölle.

Materiaali: 46% polyesteri + 4% spandex + 50% kumi

Artikkelinumero: SP-037

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.