Paljasjalkakengät musta (syksy/talvi)

Varastossa.

59.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vinkki meiltä! Syksyn ja talven paljasjalkakengät ovat kooltaan hieman pieniä. Suosittelemme, että valitset yhtä kokoa suuremman kuin normaalisti käyttämissäsi kengissä.

Paljasjalkakengät kylmille vuodenajoille

Nämä mustat paljasjalkakengät antavat sinulle vapauden liikkua ja mahdollistavat kävely-, juoksu- tai vaelluksen luonnollisella jalkaterän asennolla. Ne tarjoavat lämpöä ja kuivuutta kylminä kuukausina. 

Vettähylkivät ulkomateriaali pitää kylmän, kosteuden ja lumen loitolla. Sisäinen lämmin vuori takaa mukavan tunteen. Ihanteellinen talviaktiviteetteihin, kuten maastojuoksuun ja vaellukseen!


Paljasjalkakengät syksylle ja talvelle

Tarjoaa luonnollisen jalkaterän asennon

Vettähylkivät

Erinomainen pito jäisillä ja märillä pinnoilla

Toimitus 2-3 päivässä


Vahvistaa jalkojen lihaksia ja tarjoaa luonnollisen jalkaterän asennon

Paljasjalkakenkien joustava ja matala pohja aktivoi luontaisesti jalkaterän lihaksia ja jänteitä kompromissoimatta mukavuutta ja lämpöä. Ohut pohja mahdollistaa optimaalisen liikkumisvapauden ja tuntoherkkyyden, ja pohjan pitävä kuviointi takaa täydellisen vakauden lumessa ja jäällä. Jalkasi tulevat tuntemaan olonsa hyvin hoidetuiksi, lämpimiksi ja mukaviksi, myös kylmimpinä päivinä!

Aktiiviseen ja mukavaan talvikauteen

Paljasjalkakengät eivät sovellu vain ulkoiluun, vaan ne ovat erinomaisia myös talviurheiluun. Kestävä ja vettähylkivät ulkopinta tekee niistä ihanteellisen valinnan kaikkeen, lumivaelluksesta jäätanssiin. Ne ovat myös helppoja pukea ja riisua joustavan materiaalinsa ja käytännöllisten nauhojensa ansiosta, mikä tekee niistä sopivia kaikenikäisille.

Pehmeät ja mukavat paljasjalkakengät

Talven seikkailuista nauttiminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Säädä nauhat nopeasti helppokäyttöisen lukitusmekanismin avulla ja koe mukavuus ja tuki joka askeleella. Joustava materiaali mukautuu jalkasi muotoon ja takaa uskomattoman istuvuuden, kun taas sisävuori pitää jalkasi lämpiminä ja mukavina.

Muistutus meiltä! Muista valita yhtä kokoa suurempi kuin yleensäkäytät.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: SP-034

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.