Paljasjalkakengät natural (musta)

Varastossa.

54.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Naturliset paljasjalkakengät

Haluatko, että jokainen askeleesi tuntuu luonnolliselta? Paljasjalkakengät aktivoivat jalkojen jänteitä ja lihaksia luonnollisesti. Hyvän istuvuuden ja leveän pohjan ansiosta kengät tarjoavat paljasjalkatunteen ja miellyttävän mukavuuden koko päiväksi.

Kenkien ohut, leveä ja joustava pohja antaa tunteen paljasjalkakävelystä. Nämä paljasjalkakengät soveltuvat niin arkipäiväiseen käyttöön kuin työkäyttöönkin. Ne yhdistävät tyylin ja mukavuuden sekä korostavat jalkojen luonnollista liikettä.


Luonnolliset paljasjalkakengät

Aktivoi jänteitä ja lihaksia

Leveä pohja

Mukava istuvuus

100% paljasjalkatunne


Naturlinen paljasjalkatunne arjessa

Kenkien ohut ja joustava pohja tarjoaa paljasjalkakävelyn tunteen ja antaa jalkojesi liikkua luonnollisesti. Ne sopivat erinomaisesti henkilölle, joka viettää pitkiä päiviä seisten tai kävellen. Paljasjalkakengissä ei ole pehmusteita tai iskunvaimennusta, mikä edistää luonnollista jalan asentoa, vahvistaa jalkojen jänteitä ja lihaksia sekä parantaa ryhtiä.

Paljasjalkakengät moderniin elämäntyyliin

Nämä paljasjalkakengät sopivat erinomaisesti arkipäiväiseen käyttöön ja tuovat tyylikkään lisän työvaatekaappiisi. Niiden sileä ja hillitty muotoilu tekee niistä paitsi käytännölliset myös tyylikkäät. Ne on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan jaloillesi mukavuutta ja suojaa työpäivien ja vapaa-ajan aikana. Täydelliset nykyaikaiselle, aktiiviselle henkilölle.

Materiaali: 46% polyesteri + 4% spandex + 50% kumi

Artikkelinumero: SP-036

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.