Paljasjalkakengät active (musta)

Varastossa.

37.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Paljasjalkakengät active (musta)

Mukavat ja todella tyylikkäät paljasjalkakengät, jotka sopivan niin metsässä patikointiin kuin juoksulenkillekin. Paljasjalkakengät ovat myös erittäin suosittu valinta rannalle kauniina kesäpäivänä, sillä ne suojaavat jalkojasi teräviltä kivilta, oksilta, tai roskilta, jotka ovat hiekassa piilossa tai veden pinnan alla.

Paljasjalkakengät ovat litteät ilman vaimentavaa pohjallista, joka korostaa jalkojen luonnollista askellusta aktivoimalla jalkojen lihakset.


Suositut paljasjalkakengät

Korostaa luonnollista askellusta

Aktivoi jalan ja varpaiden lihakset

Suojaa jalkapohjia

Loistava istuvuus


Paljasjalkakengät aktivoi jalkasi

Paljasjalkakengissä on ohut ja litteä, mutta silti kestävä pohja. Ne mahdollistavat jalan lihasten ja jänteiden aktivoinnin luonnollisesti. Käyttäessäsi paljasjalkakenkiä, et voi olettaa saavasi samanlaista tukea kuin tavallisia kenkiä käyttäessäsi. Paljasjalkakengistä puuttuu pehmuste ja vaimennus. Tämä voi tuntua jaloille oudolta aluksi, mutta totuttamalla jalat paljasjalkakenkiin ja lisäämällä niiden käyttöä hitaasti, jalkasi tulevat tuntumaan paremmilta kuin ikinä aikaisemmin!

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntyyliin

Pohjan uurteiden ansiosta saat paremman pidon seikkailuillesi metsään ja maastoon. Paljasjalkakengät sopivat myös mainiosti vesiurheilusta pitäville. Paljasjalkakengät suojaavat jalkoja vedessä olevilta teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta. Lisäksi saat erinomaiset pidon jaloillesi esimerkiksi surffilaudalla.

Helposti puettavat ja riisuttavat kengät myös lapsille

Paljasjalkakengät ovat erittäin kätevät pukea ja riisua, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa niiden sitomiseen. Kenkien joustava materiaali tekee niistä helpot laittaa jalkaan. Kun paljasjalkakengät ovat jalassa, voit kiristää ne hetkessä kengännauhojen yksinkertaisen lukitusmekanismin ansiosta.


*Paljasjalkakenkien koko on väljä. Voi olla hyvä ajatus valita normaalia yksi pienempi koko, mitä yleensä käytät tavallisissa kengissäsi.

Artikkelinumero: SP-021

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.