Paljasjalkakengät harmaat (syksy/talvi)

Varastossa.

59.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Neuvo meiltä! Paljasjalkakengät syksylle ja talvelle ovat suhteellisen pieniä kooltaan. Suosittelemme valitsemaan yhtä kokoa suuremman kuin normaalisti käytät jalkineissasi.

Vuoratut paljasjalkakengät syksylle ja talvelle

Nämä harmaat paljasjalkakengät antavat sinulle vapauden kävellä, patikoida tai liikkua luonnollisella jalan asettumisella samalla kun ne pitävät jalkasi lämpimänä ja kuivana syksyllä ja talvella. 

Vettähylkivä ulkopinta suojaa lunta ja loskaa vastaan, kun taas lämmin vuori sisällä tarjoaa pehmeän ja miellyttävän tunteen. Täydellinen talviaktiviteetteihin, kuten vaellukseen ja maastoon!


Paljasjalkakengät syksylle ja talvelle

Edistää luonnollista jalan asettumista

Vettähylkivät

Erinomainen pito lumella ja märällä pinnalla

Toimitus 2-3 päivää


Aktivoi jalkojen lihaksia ja jänteitä

Paljasjalkakengissä on ohut, mutta kestävä pohja. Litteän pohjan ansiosta jalkojen lihakset ja jänteet aktivoituvat luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät anna samanlaista tukea kuin tavalliset kengät, sillä niissä ei ole vaimennusta. Tämä takia ne voivat tuntua aluksi oudoilta jaloillesi, ja onkin tärkeää antaa jalkojen tottua niihin.

Aktiiviseen ja mukavaan talveen

Paljasjalkakengät eivät ole vain ihanteellisia ulkoiluun, mutta ne soveltuvat myös talviurheiluun. Kestävä ulkopinta tekee niistä täydellisen valinnan kaikkeen, aina lumivaelluksesta luisteluun. Lisäksi ne ovat helppoja pukea ja riisua venyvän materiaalin ja kätevien nauhojen ansiosta, mikä tekee niistä sopivia kaikille, riippumatta iästä.

Pehmeät, mukavat ja miellyttävät

Ei ole koskaan ollut helpompaa nauttia talven seikkailuista! Kiristä nauhat salamannopeasti yksinkertaisen lukitusmekanismin avulla ja koe mukavuus ja vakaus jokaisella askeleella. Venyvä materiaali mukautuu jalan muotoon ja tarjoaa erinomaisen istuvuuden, kun taas sisäpuolen lämmin vuori pitää jalat lämpiminä ja mukavina.

Neuvo meiltä! Älä unohda valita yhtä kokoa suuremman.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: SP-033

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.