Paljasjalkakengät tarranauhalla (musta)

Varastossa.

44.00 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukavat paljasjalkakengät tarranauhalla

Yhdet mukavat ja todella tyylikkäät paljasjalkakengät, sinulle joka pidät ulkoilusta luonnossa. Tämä malli on helppo laittaa jalkaan käytännöllisen ja kestävän tarranauhan avulla.

Paljasjalkakengät ovat suosittuja rannalla viettämiseen ihanina kesäpäivinä. Ne suojaavat jalkojasi teräviltä kiviltä, oksilta tai roskilta, jotka voivat olla piilossa hiekassa tai veden alla.


Suositut paljasjalkakengät

Edistää luonnollista jalan asentoa

Aktivoi jalkojen ja varpaiden lihaksia

Suojaa jalkapohjia

Ihana istuvuus


Paljasjalkakengät aktivoivat jalkojen lihaksia

Paljasjalkakengät aktivoivat jalkojen lihaksia luonnollisella tavalla. Minimaalisen tuen ja vaimennuksen avulla lihakset pakotetaan työskentelemään tarjotakseen vakautta ja tasapainoa. Tämä aktivaatio edistää jalkojen luonnollisia toimintoja ja voi parantaa voimaa, joustavuutta ja proprioseptiota. Paljasjalkakengät antavat jalkojen olla optimaalisessa muodossaan.

Käyttäessäsi rantakenkiä et voi odottaa saavasi samaa tukea kuin tavallisista kengistä. Paljasjalkakengissä ei ole pehmusteita eikä iskunvaimennusta. Tämä voi aluksi tuntua hieman oudolta jaloille. Mutta totuttamalla jalkasi hitaasti lisääntyvään kuormitukseen, jalkasi voivat paremmin kuin koskaan!

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntapaan

Paljasjalkakengät ovat täydellisiä aktiiviseen elämäntapaan ulkona. Niiden joustava ja kevyt design mahdollistaa luonnolliset liikkeet ja antaa tunteen paljaista jaloista. Ne tarjoavat hyvän pidon ja suojaavat samalla jalkojasi vammoilta. Paljasjalkakengät ovat ylivoimainen valinta seikkailuihin, juoksuun ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin.

Helppo pukea ja riisua myös lapsille

Paljasjalkakengät ovat erittäin helppoja laittaa jalkaan ja ottaa pois ilman, että sinun tarvitsee tuhlata aikaa solmimiseen. Kenkien elastinen stretch-materiaali helpottaa niiden pukemista jalkaan. Kun paljasjalkakengät ovat jaloissasi, kiristät ne nopeasti kenkänyörien yksinkertaisen lukitusmekanismin avulla.

KokoTuotenumero
Koko 35SP-031-35
Koko 36SP-031-36
Koko 37SP-031-37
Koko 38SP-031-38
Koko 39SP-031-39
Koko 40SP-031-40
Koko 41SP-031-41
Koko 42SP-031-42
Koko 43SP-031-43
Koko 44SP-031-44
Koko 45SP-031-45
Koko 46SP-031-46
Artikkelinumero: SP-031

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.