Paljasjalkakenkä valkoinen (urheilu)

Varastossa.

39.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Paljasjalkakengät sinulle, joka elät aktiivista elämää

Nämä ihanat paljasjalkakengät sopivat yhtä hyvin niin metsäkävelylle kuin juoksulenkillekin – tai mikset käyttäisi niitä vaikka rannalla? Urheilulliset paljasjalkakengät edistävät jalan luonnollista maahan laskemista muun muassa aktivoimalla jalan lihaksia.

 Samaan aikaan ne myös suojaavat jalkoja teräviltä kiviltä, oksilta ja muulta roinalta sekä maalla että vedessä. Fantastinen laatu ja erinomainen istuvuus takaa turvan tunteen.


Suositut paljasjalkakengät

Edistävät jalan laskemista maahan

Aktivoivat jalan lihaksia

Suojaa jalkapohjia

Erinomainen istuvuus


Paljasjalkakengät aktivoivat jalkoja luonnollisesti

Kenkien ohut ja tasainen, mutta kestävä, pohja mahdollistaa jalan lihasten luonnollisen aktivoimisen. Käyttäessäsi uimakenkiä et voi odottaa saavasi samanlaista tukea kuin tavallisista kengistä. Paljasjalkakengistä puuttuu niin pehmusteet kuin iskunvaimennuskin, ja tästä johtuen voi kenkien käyttö alkuun tuntua oudolta. Rauhalliseen tahtiin ja asteittain jalkasi kenkiin totuttelemalla tulevat jalkasi kuitenkin voimaan paremmin kuin koskaan!

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntyyliin

Nämä paljasjalkakengät sopivat yhtä hyvin niin paljasjalkajuoksuun kuin kävelyihin haastavammassa maastossa. Kengänpohjan alapuoli on voimakkaasti uritettu, antaen erinomaisen pidon maastossa. Tämä malli toimii myös erinomaisesti sinulle, joka tykkäät vesiurheilusta. Paljasjalkakengät suojaavat myös jalkojasi pinnan alla olevilta teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta. Saat sitä paitsi erinomaisen pidon jaloillasi esimerkiksi surffilaudasta.

Kokotaulukko

Alla olevat mitat ovat sisäpohjan pituudet. Mallin joustomateriaali tekee, että ne voivat tuntua hieman suurilta kooltaan.

Suosittelemme valitsemaan yhtä kokoa pienemmän kuin mitä käytät tavallisissa kengissäsi.

Kengän kokoMitta (sisäpohja)
Koko 3521,5 cm
Koko 3622,0 cm
Koko 3722,5 cm
Koko 3823,0 cm
Koko 3923,5 cm
Koko 4024,5 cm
Koko 4125,5 cm
Koko 4226,0 cm
Koko 4326,5 cm
Koko 4427,5 cm
Koko 4527,8 cm
Koko 4628,0 cm


Materiaali: 46% polyesteriä + 4% spandexia + 50% kumia

Artikkelinumero: SP-019

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.