Nauhat vasaravarpaaseen (2 kpl)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vakauttavat nauhat vasaravarpaaseen (2 kpl)

Kätevät ja tehokkaat nauhat, jotka vakauttavat varpaita ja lievittävät niiden kuormitusta esimerkiksi vasaravarpaan oireiden yhteydessä. Jos yksi tai useampi isovarpaan viereisistä varpaistasi ovat taipuneet kaareviksi, nämä nauhat auttavat sinua suoristamaan varpaasi ja poistamaan vasaravarpaan aiheuttamat vaivat.


Vasaravarvasta vakauttavat

Pehmeät ja ihanat

Kipua vähentävät

One-size – yksi koko sopii kaikille


Vähennä vasaravarpaan aiheuttamaa kipua 

Vasaravarpaasta puhutaan, kun yksi tai useampi isovarpaan viereisistä varpaista on taipunut kaarevaksi. Nimitys tulee siitä, että varpaiden pienten nivelten ollessa taipuneet varvas näyttää ikään kuin vasaralta. Vasaravarpaasta kärsiminen voi monessa tapauksessa olla erittäin kivuliasta. Tästä syystä sille on tärkeää saada oikeanlaista hoitoa jo alusta alkaen kivun lievittämiseksi. Näiden vakauttavien nauhojen avulla voit lievittää vasaravarpaan aiheuttamaa kipua.

Artikkelinumero: OS-012

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.