Varpaanerottelija (5 varpaalle)

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Silikonisuojus 5 varpaalle

Pehmeät silikonisuojukset erottelevat varpaat miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla. Ehkäisee varpaita joutumasta päällekkäin ja vähentää kivun ja epämukavuuden tunnetta.


Varpaanerottelija kaikille varpaille

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen

Pysyy paikallaan koko päivän ajan

Ehkäisee varpaiden joutumista päällekkäin

Vähentää ärsytystä ja kipua


Miellyttävät, pehmeät silikoniset varpaanerottelijat

Nämä varpaanerottelijat sopivat kaikille varpaillesi ja estävät niitä hankautumasta toisiaan vasten, mikä voisi aiheuttaa ärsytystä ja epämukavuutta. Silikonisuojukset ehkäisevät varpaiden joutumista päällekkäin ja varpaisiin aiheutuvaa kipua. Ne suojaavat myös kenkien aiheuttamalta paineelta ja iskuilta. Varpaanerottelijat on valmistettu silikonista maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi. Ne ovat pehmeät ja miellyttävät käyttää ja pysyvät paikoillaan koko päivän ajan. Joustavan materiaalin ansiosta ne sopivat useimman kokoisiin jalkoihin ja sekä miehille että naisille. Niitä voi käyttää myös kaikenlaisissa kengissä. 

Mikäli suojukset on tarpeen puhdistaa, suosittelemme huuhtelemaan ne haalealla vedellä, minkä jälkeen niiden tulee antaa kuivua kunnolla huoneenlämmössä. 


Artikkelinumero: HV-021

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.