Vaivaisenluun tuet (sukkamalli)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Silikonisukat vinoille isovarpaan nivelille (vaivaisenluulle)

Pari (2 kpl) pehmeitä ja mukavia silikonigeelistä valmistettuja tukia vaivaisenluulle. Tuki korjaa isovarpaan nivelen asentoa tarjoten sille vakautta, mikä saa nivelen suoristumaan oikeaan asentoon. Silikonituet ovat taipuisat, minkä ansiosta tuet sopivat kaiken kokoisiin jalkoihin, sekä miehille että naisille.


Tuet vaivaisenluulle 

Sisältää kaksi tukea

Korkealaatuiset

Sopivat miehille ja naisille


Apuvälineet vaivaisenluulle

Näitä silikonisukkia käytetään vähentämään vaivaisenluun aiheuttamia ongelmia. Tukia käyttämällä aikaansaadaan luonnollinen tuki isovarpaiden ja muiden varpaiden välille. Vaivaisenluu johtaa usein siihen, että isovarpaan nivelen kyhmy työntyy ulospäin. Se aiheuttaa tavallisesti hiertymiä ja painetta kenkää vasten. Tästä syystä voi tuntua mukavalta käyttää kuormitusta lievittäviä tukia, jotka vähentävät kenkien aikaansaamaa painetta.

Sopii käytettäväksi päivin öin 

Näitä tukia voi käyttää sekä päiväsaikaan ja että yöllä nukkuessa. Tuet sopivat käytettäviksi joko kengissä tai sukkien alla.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HV-012

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.