Varpaanerottajat (2 kpl)

Varastossa.

11.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Varpaanerottajat vaivaisenluulle 

Kaksi pehmeää ja asentoa korjaavaa varpaanerottajaa, jotka korjaavat isovarpaiden niveliä kohti oikeaa asentoa. Vaivaisenluu on erittäin yleinen jalkavaiva, joka aiheuttaa isovarpaan virheasennon siten, että se alkaa kasvaa sisäänpäin kohti muita varpaita. 


Varpaanerottajat vaivaisenluulle

Sisältää kaksi tukea

Korjaavat isovarpaiden nivelten asentoa

Sopivat miehille ja naisille


Varpaanerottajat isovarpaiden nivelille 

Vaivaisenluu voi olla kivulias vaiva ja sitä voidaan ehkäistä varpaanerottajalla. Yksi merkki vaivaisenluusta on sisäänpäin, kohti muita varpaita osoittava isovarvas. Näitä varpaanerottajia käyttämällä kohdistat isovarpaiden niveliä oikeaan asentoon, mikä osittain vähentää kipua, mutta saa myös varpaasi näyttämään suoremmilta ja kosmeettisesti kauniimmilta. 

Ehkäise vaivaisenluun vaivoja

Mikäli kärsit kehräsluun kivuista tai haluat ehkäistä vaivaisenluun muodostumista, nämä kaksi varpaanerottajaa tarjoavat luotettavan hoidon varpaillesi. Pehmeät silikonituet korjaavat isovarpaiden nivelten asentoa ja suojaavat varpaita. 

Artikkelinumero: HV-011

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.