Varpaanerottajat vaivaisenluulle

Varastossa.

6.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Varpaanerottajat vaivaisenluulle (2 kpl)

Mukavat varpaanerottajat sinulle, joka kärsit vinoista isovarpaan nivelistä. Varpaanerottajia käytetään varpaiden erottamiseen toisistaan sekä isovarpaiden nivelten asennon korjaamiseen vaivaisenluun yhteydessä. Mikäli kärsit vinoista isovarpaista, näitä varpaanerottajia käyttämällä voit korjata isovarpaita kohti oikeaa asentoa.


Kaksi varpaanerottajaa

Vaivaisenluun vaivojen ehkäisyyn

One-size – yksi koko sopii kaikille


Vaivaisenluun vaivoja ehkäisevät tuet 

Vaivaisenluu tarkoittaa kosmeettisen ongelman lisäksi myös huomattavaa kipua. Tästä syystä isovarpaan nivelen ongelmiin tulisi käyttää vaivaisenluun tukea. Tämä silikonituki lievittää jalkaholvin etuosaan kohdistuvaa kuormitusta. Tuki tarjoaa tehokkaan suojan ja miellyttävän mukavuuden. Tuki vedetään varpaiden yli tuotekuvan mukaisesti.

Artikkelinumero: HV-007

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.