Varvaserotin (magneetti)

Varastossa.

16.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Varvaserotin (magneetti)

Vapauta hallux valguksen aiheuttamat epämukavuudet näiden magneeteilla varustettujen varpaiden erottimien avulla (toimitetaan kahden parina) voit lievittää hallux valguksen aiheuttamia epämukavuuksia ja vähentää kipua isovarpaan alueella.

Hallux valgus vaikuttaa erityisesti naisiin ja aiheuttaa sekä esteettisiä ongelmia että kipua isovarpaassa. Nämä varvaserottimet on valmistettu sataprosenttisesti pehmeästä silikonista, joka tarjoaa pehmeän ja miellyttävän helpotuksen jaloille.


Varvaserottimet magneeteilla

Vähentää kipua isovarpaassa

Vähentää hallux valguksen aiheuttamaa epämukavuutta

Erittäin korkea laatu

Nopea toimitus


Magneetit lisäävät verenkiertoa 

Jokaisessa varvasjakajassa on pieni magneetti, joka on sijoitettu juuri isovarpaan yläpuolelle. Magneetit auttavat lisäämään verenkiertoa isovarpaan alueella, ja magneetit voivat myös lievittää kipua.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että magneettiterapia voi parantaa kehon verenkiertoa, kun taas magneetit voivat auttaa vähentämään kipua kehossa. Magneetteja alettiin käyttää jo 1970-luvulla, ja nykyään ne ovat suosittu menetelmä vaihtoehtoisessa lääketieteessä.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää magneettisuuden terveyshyödyistä, suosittelemme, että tutustut magneettikoruihimme, jotka kiinnitetään nilkan ympärille ja jotka tarjoavat monia terveyshyötyjä.

Artikkelinumero: HV-022

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.