Varpaanerottelija (3 varvasta)

Varastossa.

10.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Silikonisuojus

Pehmeät silikonisuojukset erottelevat varpaat hellävaraisella ja tehokkaalla tavalla. Ehkäisee varpaiden juotumista päällekkäin ja vähentää kivun ja epämiellyttävän tunnun riskiä.


Varpaanerottelija kolmelle varpaalle

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen

Pysyy paikallaan koko päivän ajan

Ehkäisee varpaiden siirtymistä päällekkäin

Vähentää ärsytystä ja kipua


Silikoninen varpaanerottelija

Tämä varpaanerottelija sopii kolmelle varpaalle ja auttaa niitä olemaan hankautumatta toisiaan vasten, mikä voisi aiheuttaa ärsytystä ja epämukavuutta. Silikonisuojus ehkäisee varpaita joutumasta päällekkäin ja varpaissa esiintyvää kipua. Se suojaa myös kenkien aiheuttamalta paineelta ja iskuilta. Varpaanerottelija on valmistettu silikonista maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi. Suojukset ovat pehmeät ja miellyttävän tuntuiset ja pysyvät paikoillaan koko päivän ajan. Joustavan materiaalin ansiosta suojus sopii useimman kokoisille jaloille ja sekä miehille että naisille. Niitä voi myös käyttää kaikenlaisissa kengissä. 

Artikkelinumero: HV-020

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.