Paketti vaivaisenluulle

39.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Normaalihinta 53,65 €. Säästä 13,70 €.

Neljä tuotetta vaivaisenluulle

Näiden tuotteiden avulla voit vähentää vaivaisenluun aiheuttamaa kipua helpolla tavalla. Paketti sisältää neljä erilaista apuvälinettä, jotka sopivat käytettäviksi sekä sisätiloissa että ulkona kengissä.


Tukea vaivaisenluun vaivoihin 

Neljä erilaista apuvälinettä

Erittäin korkealaatuiset

Sopivat miehille ja naisille


Varpaiden venyttäjä

Tällä vaivaisenluulle kehitetyllä apuvälineellä harjoitat ja pehmennät isovarpaidesi niveliä. Apuväline toimii sekä ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa että säilyttäen nivelten liikkuvuuden vaivaisenluun leikkauksen jälkeen.

Isovarpaan nivelen asentoa korjaavat tukisukat (2 kpl)

Pari (2 kpl) pehmeitä ja mukavia tukisukkia vaivaisenluulle. Tuki korjaa isovarpaan nivelen asentoa tarjoten sille vakautta, mikä saa nivelen suoristumaan oikeaan asentoon. Sukka on taipuisa, minkä ansiosta se sopii kaiken kokoisiin jalkoihin, sekä miehille että naisille.

Yötuet (2 kpl)

Kaksi joustavaa, asentoa korjaavaa tukea vaivaisenluun aiheuttamiin vaivoihin. Tuki vakauttaa isovarpaan niveliä yön aikana. Tämä yötuki auttaa sinua, joka kärsit vaivaisenluusta tai jonka isovarpaan asento on muuttumassa vinoksi.

Vakauttavat silikonituet (2 kpl)

Kaksi ihastuttavan pehmeää ja miellyttävää silikonitukea, jotka lievittävät isovarpaiden nivelten kuormitusta. Näitä silikonitukia voi käyttää joko kenkien kanssa tai ilman ja ne auttavat vähentämään vaivaisenluun vaivoja helpolla tavalla. 

Artikkelinumero: 087007

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.