Apuväline vaivaisenluulle

Varastossa.

13.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Varpaiden venyttäjä – Apuväline vaivaisenluulle

Tällä vaivaisenluulle kehitetyllä apuvälineellä harjoitat ja pehmennät isovarpaidesi niveliä. Apuväline toimii sekä ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa että säilyttäen nivelten liikkuvuuden vaivaisenluun leikkauksen jälkeen.


Vähentää vaivaisenluun aiheuttamaa kipua

Isovarpaiden nivelten liikkuvuuden harjoittamiseen

Helppokäyttöinen


Isovarpaiden nivelten venyttäjä

Tämä on elastinen apuväline, jota jota käytetään isovarpaiden nivelten hitaaseen, hallittuun venytysten toistamiseen. Tuote tarjoaa kevyen vastuksen ja voit itse säätää, kuinka paljon haluat venyttää niveliä. Apuväline venyttää molemien isovarpaiden niveliä ja se on erittäin helppokäyttöinen. 

Liikkuvuuden harjoittamiseen vaivaisenluun yhteydessä

Kun harjoitat isovarpaiden nivelten liikkuvuutta tällä apuvälineellä, vaivaisenluun yhteydessä vinoutuneet isovarpaat suoristuvat oikeaan asentoon. Tuote sopii myös isovarpaiden nivelten liikkuvuuden harjoittamiseen leikkauksen jälkeen. Apuvälinettä valmistetaan yhdessä koossa (one-size) ja se sopii yhtä hyvin niin miesten, naisten kuin lastenkin käyttöön. 

Näin käytät apuvälinettä

Tätä vaivaisenluulle kehitettyä apuvälinettä on erittäin helppo käyttää. Istuudu alas ja pujota apuvälineen silmukat oikean ja vasemman isovarpaan nivelen ympärille. Tuotteessa on kaksi painetta lievittävää tukea, jotka on helppo sijoittaa isovarpaiden nivelten ulkopuolelle. Kohdista kantapäät vastakkain siten, että jalat erkanevat toisistaan kevyesti. Vedä sitten apuvälineen avulla isovarpaat erilleen muista varpaista venyttäen isovarpaiden niveliä hallitusti.

Tätä vaivaisenluulle kehitettyä apuvälinettä suositellaan käytettäväksi noin 4–6 minuuttia joka aamu ja ilta. Aloita varovaisesti ja lisää sitten harjoitusta asteittain.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HV-004

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.