Vihreät tukisukat aktiviteetteihin

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vihreät tukisukat aktiviteetteihin

Vihreät tukisukat, jotka auttavat parantamaan verenkiertoa jaloissasi ja säärissäsi. Kompressiosukat voivat muun muassa ehkäistä suonikohjujen muodostumista, vähentää loukkaantumisen riskiä treenatessa sekä auttaa pitämään jalkojen verenkierron käynnissä.


Parantavat verenkiertoa

Vähentävät loukkaantumisen riskiä

Pehmeät ja miellyttävät

Kompressio: 25–30 mmHg

Korkealaatuiset


Tukisukat aktiiviseen elämäntapaan

Nämä tukisukat sopivat erinomaisesti sinulle, joka olet aktiivinen ja mahdollisesti seisot tai kävelet paljon töissä tai vapaa-aikana. Lisäksi kompressiosukat sopivat hyvin myös sinulle, joka tykkäät urheilla. Sukat voivat parantaa suorituksiasi sekä vähentää lihasvaurioiden ja kramppien riskiä. Ne myös ehkäisevät hiertymiä, joita voi muuten helposti syntyä treenaamisen aikana.

Asteittainen, 25–30 mmHg kompressio stimuloi jalkoja parantaen verenkiertoa ja tarjoaa sillä tavoin nopeamman palautumisen.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 089009

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.