Tukisukat nilkoille (oranssit)

Varastossa.

8.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla – Oranssi

Vakauttavat oranssin väriset nilkkasukat, jotka sopivat erinomaisesti vapaa-aikaan, töihin tai treenaamiseen. Nilkkasukat tarjoavat nilkoille ja jaloille tukea ja kompressiota ja edesauttavat verenkierron parantumista.


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Urheiluun sopivat


Tukisukat nilkoillesi

Nilkkasukkien kompressiomateriaalin ansiosta saat jaloillesi ja nilkoillesi fantastisen tuen. Kompressiota tarjoavat tukisukat ehkäisevät vammojen, kuten nyrjähdysten, syntymistä, samalla kun jalkojen saama tuki saa sinut jaksamaan seistä, kävellä tai juosta pidempään. 

Nilkkasukat urheiluun ja juoksuun

Nämä tukisukat sopivat erinomaisesti urheilulajeihin, kuten juoksuun, salibandyyn, jalkapalloon, sulkapalloon, padeliin tai muunlaisiin urheilulajeihin, joissa on nopeita liikkeitä ja kiertoliikettä nilkoissa. Lisäksi nämä nilkkasukat tarjoavat sinulle ja jaloillesi mahdollisuuden jaksaa koko juoksulenkin ajan.

Verenkiertoa parantavat

Kompressiota tarjoavia nilkkasukkia käyttämällä tarjoat jaloillesi parhaat mahdolliset edellytykset jaksaa pidempään. Kompressiolla varustetut nilkkasukat nimittäin parantavat jalkojen verenkiertoa, mikä vähentää muun muassa ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 638

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.