Tukisukka vetoketju (musta)

Varastossa.
17.95 EUR

14.36 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Alennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Mukavat tukisukat kätevällä vetoketjulla

Näissä tukisukissa on asteittainen kompressio nilkasta pohkeisiin, mikä auttaa edistämään verenkiertoa ja samanaikaisesti ehkäisee veritulppien ja suonikohjujen syntymistä.

Sukkien sivussa oleva fiksu vetoketju helpottaa pukemista, eikä sinun tarvitse taistella tiukkien ja vaikeiden tukisukkien kanssa. Tämä malli on saatavana myös beigenä täältä.


Tukisukat vetoketjulla

Tukevat väsyneitä jalkoja

Edistävät verenkiertoa

Pehmeät ja mukavat

Luokka 1 – 15-21 mmHg

Laadukkaat


Tukisukat edistävät verenkiertoa

Tukisukkien käyttö voi vähentää jalkojen turvotuksen, suonikohjujen ja verisuonitukosten riskiä. Tukisukat auttavat myös jalkojasi jaksamaan, ja saavat jalkasi tuntumaan vetreämmiltä.

Vetoketju helpottaa pukemista

Sukkien sivussa oleva vetoketju tekee sukkien pukemisesta ja riisumisesta lasten leikkiä. Tavalliset tukisukat voivat olla tiukkuutensa takia vaikeita pukea. Näiden sukkien avulla ei sinun enää tarvitse taistella tukisukkiesi kanssa. Näiden käyttö on superhelppoa!

Tukisukat on valmistettu nylonin ja puuvillan sekoittesta, minkä tuloksena sukka on pehmeä ja mukava. Sukan kärki on avoin mukavuuden maksimoimiseksi.


KokoPituusNilkan ympärimittaPohkeen ympärimitta
Pieni33 cm15-25 cm28-37 cm
Keskikoko37 cm18-32 cm35-44 cm
Iso40 cm20-36 cm44-52 cm


Artikkelinumero: SS-044

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.