Kompressiosukat aktiviteetteihin (3 paria)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kompressiosukat (3 paria) urheiluun

Kolme paria kompressiosukkia juoksuun ja urheiluun. Kompressiosukat auttavat sinua säilyttämään voimasi, kun jalkasi alkavat tuntua väsyneiltä, raskailta ja pakottavilta. Kompressiosukat tarjoavat tukea jaloille ja nilkoille.


Kolme paria kompressiosukkia

Parantavat verenkiertoa

Vähentävät loukkaantumisen riskiä

Pehmeät ja miellyttävät

Kompressio: 25–30 mmHg


Kompressiosukat juoksuun

Kompressiosukat sopivat uskomattoman hyvin sinulle, joka pidät juoksemisesta. Kompressiosukkia käyttämällä saat nopeamman palautumisen, koska ne parantavat verenkiertoa lihaksissa. Lisäksi kompressiosukat tarjoavat tukea nilkoille, mikä puolestaan vähentää vinon askelluksen riskiä juostessa. Tämä koskee ennen kaikkea sinua, joka tykkäät juosta maastossa.

Lisäksi kompressiosukat antavat lämpöä kylmiin päiviin juoksupolulla. Kompressiosukkia käyttämällä voit pidentää juoksukautta pitkälle kylmiin syyskuukausiin.

Tukisukat aktiiviseen elämäntapaan

Tukisukat sopivat erinomaisesti myös sinulle, joka olet arjessa aktiivinen ja mahdollisesti seisot tai kävelet paljon töissä. Lisäksi kompressiosukat sopivat erinomaisesti myös sinulle, joka pidät treenaamisesta. Sukat voivat parantaa suorituksiasi sekä vähentää lihasvaurioiden ja kramppien riskiä. Ne myös ehkäisevät hiertymiä, joita voi muuten helposti syntyä treenaamisen aikana.

Asteittainen, 25–30 mmHg kompressio stimuloi jalkoja parantaen verenkiertoa ja tarjoaa sillä tavoin nopeamman palautumisen.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 519

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.