Tukisukat vetoketjulla (musta)

Varastossa.

17.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukavat tukisukat vetoketjulla

Nämä suositut mustat tukisukat, joissa on suljettu kärki ja vetoketju (saatavilla myös avonaisella kärjellä täältä), tarjoavat asteittaista kompressiota nilkoista pohkeisiin asti, mikä edistää verenkiertoa ja auttaa ehkäisemään veritulppia ja suonikohjuja.

Vetoketju tukisukan sivussa helpottaa niiden pukemista, joten et joudu kamppailemaan tavallisten tiukkojen ja epämukavien sukkien kanssa.


Tukisukat vetoketjulla

Tukee väsyneitä jalkoja

Lisää verenkiertoa

Pehmeät ja mukavat

Luokka yksi (15-21 mmHg)

Suljettu kärki


Tukisukat Lisäävät Verenkiertoa

Tukisukkien käyttö vähentää turvotuksen, suonikohjujen ja jalkojen veritulppien riskiä. Sukat myös auttavat kestämään pidempään ja saavat jalkasi tuntumaan virkeämmiltä. Tukisukat tunnetaan myös kompressiosukkina niiden tukiominaisuuksien ansiosta.

Vetoketju Helpottaa Pukemista

Tukisukkien sivussa oleva vetoketju tekee niiden pukemisesta ja riisumisesta vaivatonta. Perinteiset tukisukat voivat usein tuntua hankalilta vetää ylös niiden tiukan istuvuuden vuoksi. Mutta näiden sukkien kanssa vältät tämän vaivan. Ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä!

Tukisukat on valmistettu 40% Lycra-elastaanista ja 60% nailonista, mikä tekee sukkien käytöstä pehmeän ja mukavan. Niissä on avoin kärki optimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Pesuohjeet: Käsinpesu haaleassa vedessä. Anna sukkien kuivua ilmavasti. 


KokoPituusNilkan ympärysmittaPohkeen ympärysmitta
Pieni33 cm15-25 cm28-37 cm
Keskikoko37 cm18-32 cm35-44 cm
Suuri40 cm20-36 cm44-52 cm


Artikkelinumero: SS-044

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.