Tukisukat (5 paria)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Viisi paria tukisukkia

Paketti sisältää viisi paria suosittuja tukisukkia, jotka vähentävät jalkojen väsymistä, parantavat verenkiertoa ja vähentävät riskiä veritulpan muodostumiselle. Tukisukat toimivat erinomaisena apuvälineenä sinulle, joka kuormitat jalkojasi paljon työssä tai vapaa-aikana.


Viisi paria tukisukkia

Tukevat väsyneitä jalkoja

Parantavat verenkiertoa

Pehmeät ja miellyttävät

Luokka 1, 15–21 mmHg

Korkealaatuiset


Verenkiertoa parantavat tukisukat

Tukisukkia käyttämällä vähennät riskiä turvotuksen, suonikohjujen ja veritulpan muodostumiselle jalkoihin. Tukisukat auttavat myös jaksamaan pidempään ja saavat jalat tuntumaan pirteämmiltä. Tukisukkia kutsutaan myös kompressiosukiksi niiden tukea tarjoavien ominaisuuksien vuoksi.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Pakkaus sisältää viidet eriväriset sukat – valkoiset, mustat, siniset, harmaat ja beiget tukisukat. Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 521

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.