Tukisukat nilkoille (harmaat)

89.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla

Vakaat tukisukat nilkkasukkien muodossa tarjoavat kompressiota nilkoille ja koko jaloille. Nämä nilkkasukat sopivat yhtä hyvin niin arkeen, työhön kuin urheiluun. Nilkkasukat tarjoavat kompressiota ja ovat mukavat käyttää.


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Urheiluun sopivat


Tukisukat nilkoille

Nämä nilkkasukat tarjoavat kompressiomateriaalin ansiosta jaloille ja nilkoille mahtavan tuen. Nilkkasukkia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä työkengistä ja vapaa-ajan kengistä urheilukenkiin, kuten esimerkiksi juoksukenkiin.

Nilkkasukat urheiluun ja juoksuun

Nämä tukisukat sopivat erinomaisesti erittäin intensiivisiin urheilulajeihin. Urheiluaktiviteetit, kuten juoksu, salibandy tai mailapelit, sujuvat helpommin käyttäessäsi kompressiosukkia. Vähennät niiden avulla muun muassa nilkkojen nyrjähdysten riskiä. Lisäksi kompressiosukat tarjoavat nilkoille miellyttävää tukea.

Verenkiertoa parantavat

Kompressiota tarjoavia nilkkasukkia käyttämällä tarjoat jaloillesi parhaat mahdolliset edellytykset jaksaa pidempään. Kompressiolla varustetut nilkkasukat nimittäin parantavat jalkojen verenkiertoa, mikä vähentää muun muassa ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 636

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.