Tukisukat nilkoille (keltaiset)

Varastossa.

8.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla

Vakauttavat nilkkasukat, jotka tarjoavat sekä tukea nilkoille että kompressiota koko jaloille. Nämä nilkkasukat sopivat täydellisesti urheiluun tai sinulle, joka liikut paljon työssä tai vapaa-ajalla. Nilkkasukat ovat mukavat käytössä ja niitä on saatavana kaikenkokoisille jaloille sopivina. 


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Urheiluun sopivat

Miehille ja naisille


Kompressiota tarjoavat nilkkasukat 

Nämä tukisukat sopivat hyvin käytettäväksi arjessa tai työkengissä töissä ollessasi. Sukat vakauttavat nilkkoja ja tarjoavat jaloille miellyttävää tukea. Verenkierto paranee ja sukkien ansiosta jalat pysyvät lämpiminä koko päivän ajan.

Nilkkapituiset tukisukat urheiluun

Nämä kompressiota tarjoavat tukisukat sopivat erinomaisesti käytettäviksi jopa erittäin intensiivisissä urheiluaktiviteeteissa, kuten juoksussa, salibandyssä tai mailapeleissä. Liukumattomat pohjat sukkien alla saavat nämä sukat sopimaan erinomaisesti käytettäviksi myös ilman kenkiä lattialla tai matolla treenatessa (esimerkiksi pilateksessa tai joogassa) lajeissa, joissa ei käytetä kenkiä.

Paranna verenkiertoa

Nämä nilkkasukat parantavat nilkkojen verenkiertoa ja tarjoavat tukea urheiluaktiviteettien yhteydessä. Tukisukkia tai kompressiosukkia käyttämällä vähennät ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 633

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.