Tukisukat nilkoille

Varastossa.

8.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tukisukat nilkoille

Tukevat nilkkasukat, jotka tarjovat vakautta nilkoille. Täydelliset sinulle, joka esimerkiksi urheilet tai liikut paljon työpäivien aikana. Sukat tuntuvat mukavilta ja niitä on saatavilla kaikkiin jalkoihin sopivina kokoina.


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Sopivat urheilijoille

Miehille ja naisille


Sopivat käyttöön arjessa ja työssä

Näitä tukisukkia voit käyttää hyvin niin arjessa kuin työkengissäkin töissä ollessasi. Sukat vakauttavat nilkkoja ja tarjoavat jaloille miellyttävää tukea. Verenkierto paranee ja sukkien ansiosta jalat pysyvät lisäksi lämpiminä koko päivän ajan.

Nilkkapituiset tukisukat urheiluun

Nämä nilkkapituiset urheilusukat kompressiolla ja liukumattomilla pohjilla on erityisesti kehitetty erittäin intensiivisiin urheiluaktiviteetteihin. Liukumattomat pohjat sukkien alla saavat nämä sukat sopimaan erinomaisesti käytettäviksi myös ilman kenkiä lattialla tai matolla treenatessa (esimerkiksi pilateksessa tai joogassa) lajeissa, joissa ei käytetä kenkiä. 

Paranna verenkiertoa ja välty ylikuormitukselta

Kompressiosukat parantavat verenkiertoa ja ehkäisevät jalkojen ja nilkkojen ylikuormitusta esimerkiksi juoksun tai muiden urheiluaktiviteettien yhteydessä. 

Tukisukkia suositellaan käytettäväksi treenatessa lihaskipujen ja muiden treenauksesta aiheutuvien kipujen vähentämiseksi. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Saatavilla sinivalkoisessa värissä kokoluokkina 35–45

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 350

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.