Tukisukat nilkoille (vaaleanpunaiset)

Varastossa.

8.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla

Vakauttavat nilkkasukat, jotka tarjoavat tukea nilkoille ja kompressiota koko jaloille. Nämä nilkkasukat sopivat täydellisesti urheiluun tai sinulle, joka liikut paljon töissä tai vapaa-ajalla.


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Sopivat urheilijoille

Miehille ja naisille


Kompressiota tarjoavat nilkkasukat

Näitä tukisukkia voit käyttää hyvin niin arjessa kuin työkengissäkin töissä ollessasi. Sukat vakauttavat nilkkoja ja tarjoavat jaloille miellyttävää tukea. Verenkierto paranee ja sukkien ansiosta jalat pysyvät lisäksi lämpiminä koko päivän ajan.

Nilkkapituiset tukisukat urheiluun

Nämä tukisukat kompressiolla sopivat erinomaisesti jopa erittäin intensiivisiin urheiluaktiviteetteihin, kuten juoksuun, salibandyyn tai mailapeleihin. Liukumattomat pohjat sukkien alla saavat nämä sukat sopimaan erinomaisesti käytettäviksi myös ilman kenkiä lattialla tai matolla treenatessa (esimerkiksi pilateksessa tai joogassa) lajeissa, joissa ei käytetä kenkiä.

Verenkiertoa parantavat

Nämä nilkkasukat parantavat nilkkojen verenkiertoa ja tarjoavat tukea urheiluaktiviteetteihin. Tukisukkia tai kompressiosukkia käyttämällä vähennät ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.


Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 712

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.